Facebook Twitter LinkedIn E-post

Konsulenter

Våre konsulenter

Nanna N. Collett

Nanna N. Collett

Nanna N. Collett etablerte Collett AS våren 2008. Hun har lang og bred erfaring fra rekrutteringsbransjen og begynte hos Mercuri Urval i 1997. Hun har vært ansatt i HR relaterte stillinger hos arbeidsgivere som McKinsey & Company, Telenor Mobil, Microsoft Norge og Assessio. Sistnevnte utdanner og sertifiserer testbrukere på en rekke ulike personlighetstester som er godkjent av DNV GL. Nanna er sertifisert på alle Hogans personlighetstester. Nanna har annonsert rekruttering, headhunting, vurdering av finalekandidater og karriereveiledning som sine spesialfelt. Hun har utdannelse fra Handelshøyskolen BI med hovedvekt på fag innen rekruttering, organisasjonsutvikling og markedskommunikasjon.

E-post: nanna@collettsearch.no

Mobil: +47 975 18 446

Tor Even Clausen

Tor Even Clausen

Tor jobber som rådgiver hos Collett Search & Selection. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har solid internasjonal erfaring etter å ha jobbet 20 år i London. Tor begynte karrieren innen markedsføring og har også hatt rekrutterings- og personalansvar. De siste årene har han jobbet med rekruttering og executive search. Hans positive innstilling og gode menneskekunnskap kombinert med fokus på kundens behov sikrer gode resultater.

Nancy Sandmæl

Nancy Sandmæl

Nancy Sandmæl er født i USA og har bred internasjonal erfaring. Hun var den første til å begynne med relocation tjenester i Norge ved å etablere firmaet «Doorway to Norway» i 1992. Virksomheten ble solgt til en konkurrent i 2015 og nå jobber hun på freelance basis. Som expat har hun inngående personlig erfaring og vet hva som kreves i forbindelse med relocation. Nancy er spesialist i executive kultur orientering og skreddersyr dags programmer for utenlandske spesialister og ledere som vurderer å flytte til Norge i forbindelse med jobb.

Beate Jegleim

Beate Jegleim

Beate jobber som researcher for Collett Search & Selection. Hun har flere års erfaring fra rekrutteringsbransjen i Norge i bedrifter som Mercuri Urval og Heidrick & Struggles. Hun har i tillegg jobbet i USA og Spania innenfor banknæringen og reiseliv. Beate har studert reiseliv ved Høyskolen i Lillehammer og har i tillegg tatt flere kurs innen IT ved NITH.